Olakšava bol na prirodan način!

Dvostruki učinak ružmarina

Zašto odabrati Rosacta® kremu?

Rosacta® krema je lijek bez recepta koji sadrži eterično ulje ružmarina za prirodno olakšavanje boli u mišićima. Lijek Rosacta® olakšava bol uz pomoć dvostruke snage ružmarina: djeluje analgetički i istodobno povećava prokrvljenost oboljeloga dijela, što doprinosi bržem oporavku i regeneraciji.

Rosacta

Prirodno

Sve više ljudi cijeni darove prirode i prirodne proizvode. Važno se toga sjetiti i onda kada nas nešto boli jer postoje prirodni načini olakšavanja bolova. Aktivna djelatna tvar koja je odgovorna za analgetički učinak i povećanje perifernoga krvotoka u Rosacta® kremi jest prirodno eterično ulje ružmarina.

Rosacta

Učinkovito

Rosacta® dvostrukom snagom ružmarina omogućuje analgetički učinak i povećanje perifernoga krvotoka u bolnom predjelu.

Rosacta

Olakšava bol

Omogućuje svakodnevne aktivnosti s manje boli.

Rosacta

Bez mrlja

Dobro se upija i ne ostavlja masne mrlje.

OBIČNI RUŽMARIN

Obični ružmarin (ili samo ružmarin), Rosmarinus officinalis, zimzeleni je grm iz porodice usnjača i roda kadulja. Izraste do dva metra. Ima igličaste, kožnate listove i svjetloplave ili bijele cvjetove. U kulinarstvu se upotrebljavaju svježi ili osušeni listići. Razmnožava se reznicama.

Carstvo: Plantae (biljke)
Odjeljak: Magnoliophyta (kritosjemenjače)
Razred: Magnoliopsida (dvosupnice)
Red: Lamiales (medićolike)
Porodica: Lamiaceae (usnjače)
Rod: Rosmarinus (ružmarin)
Vrsta: R. officinalis

ZAŠTO RUŽMARIN

Priroda nam pruža mnogo darova, među njima je i obični ružmarin (Rosmarinus officinalis, L.), koji je važna ljekovita biljka još iz vremena starih Grka i Rimljana i već je tisućljećima prisutan u narodnoj medicini jer je poznat po svojim analgetičkim svojstvima i povećanju perifernoga krvotoka.

Rosacta® sadrži eterično ulje običnoga ružmarina koje učinkovito olakšava blage bolove u mišićima, povećava njihovu prokrvljenost i regeneraciju, smanjuje otekline i bolove u zglobovima te blage poremećaje periferne cirkulacije. Lijek je prirodnoga podrijetla, naime ružmarin koj sadrži Rosacta nije uzgojen uz pomoć pesticida ili drugih umjetnih sredstava. Krema ne sadrži za ljude štetne sastojke, sintetičke mirise, parabene, tvari koje nadražuju kožu ili sintetičke konzervanse, a glavni sastojak, ružmarin, sam po sebi djeluje kao prirodni konzervans.

[Translate to Hrvatski:] Ali ste vedeli?

Jeste li znali?

Sva ružmarinova eterična ulja nisu jednaka. Najvažnije je podrijetlo ružmarina jer sastojci eteričnoga ulja ovise o klimatskim uvjetima u kojima ružmarin uspijeva. Jedinstveno ružmarinovo eterično ulje u kremi Rosacta potječe iz marokansko-tuniskoga predjela, gdje se uzgaja iz pažljivo pobranih dijelova ružmarina u razdoblju cvatnje.

Prirodno i tradicionalno

prirodno ružmarinovo ulje

bez pesticida

bez dodanih umjetnih konzervansa

bez parfema ili dodatka aroma

KAKO DJELUJE
LIJEK ROSACTA®?

Rosacta® krema je učinkovita i sigurna za redovitu i dugotrajnu primjenu (najduže skoz 4 tedna). Djeluje analgetički i povećava periferni krvotok. Može se upotrebljavati pri olakšavanju bolova u mišićima kao što su bolovi zbog prekomjerne tjelesne aktivnosti ("musklfiber", umor ili upala mišića), sportske ozljede (uganuća, nategnuća, otekline, iščašenja), ukočenost vrata i ramenog obruča zbog stresa, bolovi u kralježnici zbog nepravilnoga položaja tijela za vrijeme rada te bolne i umorne noge.

Olakšavanje boli

1 Olakšavanje boli

Djeluje analgetički tako što ublažava bol, smanjuje oteklinu i ukočenost zglobova te poboljšava pokretljivost.

Povećava protok krvi

2 Povećava protok krvi

Povećava prokrvljenost oboljeloga dijela, što doprinosi bržem oporavku i regeneraciji.

Kako upotrebljavati kremu Rosacta®?

2 do 3 puta na dan

Krema Rosacta® jednostavno se upotrebljava: 2 do 3 puta na dan – nanesite je na bolno područje i nježno utrljajte u kožu.