SNAGA PRIRODE ZA
LAKOĆU POKRETA

Olakšajte bolove u mišićima i
zglobovima te poboljšajte
perifernu cirkulaciju

Zašto odabrati kremu Rosacta®?

Rosacta® je bezreceptni lijek prirodnoga podrijetla koji ima analgetički učinak i ujedno poboljšava lokalnu cirkulaciju krvi. Njezin je glavni aktivni sastojak 10-postotno eterično ulje ružmarina. Krema Rosacta® prikladna je za ublažavanje raznih vrsta bolova u mišićima ili zglobovima, a upotrebljava se i za ublažavanje simptoma poput hladnih, umornih te teških nogu ili ruku. 

Rosacta

Prirodno

Sve se više ljudi okreće prirodnim rješenjima kako bi se nosili s bolovima i povezanom upalom. Međutim, nisu svi prirodni proizvodi jednaki. Krema Rosacta® je biljni lijek, a glavna je djelatna tvar eterično ulje ružmarina. Ružmarin raste bez upotrebe pesticida i bere se ručno. Tijekom proizvodnje ulju se ne dodaju arome, parabeni ili konzervansi. Cijeli proces kontroliran je visokim, farmaceutskim standardima. 

Rosacta

Učinkovito

Krema Rosacta® tradicionalan je lijek, što znači da je učinkovitost ljekovitoga djelovanja potvrđena tijekom dugogodišnje tradicije. Zahvaljujući visokoj, 10-postotnoj koncentraciji eteričnog ulja, Rosacta® učinkovito postiže analgetičko djelovanje i istodobno poboljšava lokalnu cirkulaciju. Kad je bolno mjesto bolje prokrvljeno, brže se i regenerira. Govorimo o komplementarnom učinku. 

Rosacta

Sigurno

Krema Rosacta® lijek je prirodnog podrijetla koji ne uzrokuje ozbiljne nuspojave. Također se može kombinirati s drugom analgetičkom terapijom jer nema poznatih interakcija. Upotreba kreme Rosacta® sigurna je čak i dulje vrijeme. 

Rosacta

Jednostavno

Krema Rosacta® jednostavno se upotrebljava od 2 do 3 puta na dan. Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove, stoga je primjerena za upotrebu i ispod odjeće, bilo gdje i bilo kada. Zbog visokog sadržaja eteričnog ulja lijepo miriše. Dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. 

OBIČNI RUŽMARIN

Obični ružmarin (ili samo ružmarin), Rosmarinus officinalis L., zimzeleni je grm iz porodice usnjača. Naziv ružmarin dolazi od riječi ros-marinus, što znači morska rosa. Izraste do dva metra. Ima igličaste, kožnate listove i svijetloplave ili bijele cvjetove. Razmnožava se reznicama.

Carstvo: Plantae (biljke)
Odjeljak: Magnoliophyta (kritosjemenjače)
Razred: Magnoliopsida (dvosupnice)
Red: Lamiales (medićolike)
Porodica: Lamiaceae (usnjače)
Rod: Rosmarinus (ružmarin)
Vrsta: R. officinalis

ZAŠTO RUŽMARIN

Priroda nam pruža mnogo darova, među njima je i obični ružmarin. Ta ljekovita biljka važna je još iz vremena starih Grka i Rimljana te je u narodnoj medicini prisutna tisućama godina. Poznata je po svojim analgetičkim svojstvima i poboljšanju periferne cirkulacije krvi te po mnogim drugim ljekovitim svojstvima.

Krema Rosacta® lijek je prirodnoga podrijetla koji sadrži aktivni sastojak 10-postotno eterično ulje ružmarina. 

[Translate to Hrvatski:] Ali ste vedeli?

Jeste li znali?

Nije međutim svako eterično ulje ružmarina jednako. Podrijetlo ružmarina je ključno jer sastojci eteričnog ulja ovise o klimatskim uvjetima u kojima ružmarin uspijeva. Jedinstveno eterično ulje ružmarina u kremi Rosacta® dolazi iz Sjeverne Afrike, gdje se dobiva iz pažljivo i ručno ubranih dijelova ružmarina tijekom razdoblja cvatnje. Dok cvate, ružmarin naime sadržava najviše eteričnog ulja.

Prirodno i tradicionalno

prirodno ulje ružmarina

ručno ubrani ružmarin

bez pesticida

bez parabena ili drugih konzervansa

bez parfema ili dodanih mirisa

standardi farmaceutske kvalitete i kontrole** (eu-GMP, GACP)

ZA KOJE JE TEGOBE PRIMJERENA ROSACTA®?

Rosacta® ima analgetički učinak i poboljšava perifernu cirkulaciju krvi. Stoga se može koristiti za olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima tijekom aktivnog načina života (umorni i upaljeni mišići zbog prekomjerne tjelesne aktivnosti, sportske ozljede) ili nedostatka tjelesne aktivnosti (nepravilan, statični položaj tijela, dugotrajno stajanje ili sjedenje), kod dugotrajnih bolova u donjem dijelu leđa i kod nedovoljne periferne cirkulacije koja dovodi do hladnih, teških, umornih i bolnih nogu ili ruku.

Olakšavanje boli

1 Olakšavanje boli

Krema Rosacta® djeluje kao lokalni analgetik u mišićima i zglobovima, gdje olakšava akutnu ili kroničnu bol. 

Poboljšanje periferne cirkulacije

2 Poboljšanje periferne cirkulacije

Krema Rosacta® poboljšava prokrvljenost zahvaćenog područja. Tako se na mjestu ozljede povećava dotjecanje kisika i hranjivih tvari te otjecanje metaboličkih razgradnih tvari. Simptomi poput hladnih, umornih, teških ili čak bolnih nogu ili ruku smanjuju se uz upotrebu kreme Rosacta®

Zašto je krema Rosacta® jednostavna za upotrebu?

  • nanosi se na oboljelo mjesto od 2 do 3 puta na dan
  • brzo se upija i ne ostavlja masne tragove
  • sigurno se kombinira s drugom terapijom
  • dugoročno se sigurno upotrebljava