Uvjeti uporabe

Zaštita prava

Predmet su ove obavijesti internetske stranice tvrtke Medis Adria d.o.o. na adresi www.rosacta.hr. Svi sadržaji na ovim internetskim stranicama vlasništvo su tvrtke Medis Adria d.o.o. i informativne su prirode. Informacije objavljene na www.rosacta.hr nisu nadomjestak za razgovor s osobnim liječnikom, koji je jedini pozvan za pravilnu procjenu i zdravstvene savjete o vašoj bolesti, odnosno o vašim tegobama te za propisivanje odgovarajućih lijekova.

Ograničena odgovornost

Medis Adria d.o.o. ne odgovara za uporabu internetskih stranica www.rosacta.hr i za eventualnu štetu koja bi mogla nastati zbog uporabe internetskih sadržaja koji se tamo nalaze. Svi korisnici služe se objavljenim sadržajem na vlastitu odgovornost. Održavanjem sadržaja internetskoga mjesta Medis Adria d.o.o. pokušat će osigurati njihovu ažurnost i točnost podataka, ali ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu točnost i cjelovitost, a ni za eventualne posljedice pogrešnoga tumačenja ovdje objavljenih internetskih sadržaja. Medis Adria d.o.o. pridržava pravo na promjene, dodavanja ili odstranjenje internetskih stranica (u cijelosti ili djelomice) bez prethodnoga upozorenja.

Ograničeno pravo uporabe sadržaja

Korisnici mogu raspolagati sadržajima na internetskoj adresi tvrtke Medis Adria d.o.o. www.rosacta.hr, za svoju osobnu uporabu, a pri tome ne smiju kršiti autorsko pravo. Autori sadržaja nisu odgovorni za moguće štetne posljedice uporabe. Bilo kakva druga uporaba ili distribucija ovih internetskih sadržaja ili njihovoga dijela nije dopuštena.

Zaštita podataka

Poduzeće će sa svim podacima prikupljenima na internetskim stranicama poduzeća Medis Adria d.o.o. www.rosacta.hr, raspolagati u skladu s važećim zakonodavstvom.

Poveznice na druge internetske stranice

Medisove internetske stranice www.rosacta.hr ponekad uključuju poveznice na internetske stranice trećih osoba. Za tekstove objavljene na tim internetskim stranicama Medis Adria d.o.o. ne preuzima odgovornosti jer nema nadzora nad sadržajem i funkcioniranjem tih stranica. Zato Medis Adria d.o.o. poziva sve korisnike Medisovih internetskih stranica da radi izbjegavanja mogućih štetnih posljedica neautoriziranih zahvata u privatnost trećih osoba prije posjeta tih stranica provjere pravne obavijesti i zaštitu intelektualnog vlasništva autora posjećenih internetskih stranica.

Mlađi od 18 godina

Internetska stranica www.rosacta.hr nije namijenjena mlađima od 18 godina. Ne prikupljamo osobne podatke od osoba za koje znamo da su mlađe od 18 godina. Mlađe od 18 godina upozoravamo da nam ne šalju nikakve podatke.

Privatnost i uporaba pitanja i komentara

Sva pitanja, komentari, prijedlozi ili druge vrste komunikacije, uključujući sve ideje, izume, koncepte, tehnike ili znanje, koje bilo koja treća osoba pošalje na internetsku stranicu www.rosacta.hr ili bilo kako drukčije tvrtki Medis Adria d.o.o. elektroničkom poštom ili nekim drugim putem ne smatraju se intelektualnim vlasništvom već se smatraju vlasništvom tvrtke Medis Adria d.o.o.